„užijte si svůj velký den a ostatní nechte na nás“


úvodní » Blog » O nás » O Svatba trochu jinak...


O Svatba trochu jinak...

Svatby se staly naším posláním. Naše svatební agentura Svatba trochu jinak se specializuje na organizaci svateb v Řecku. K destinacím, kde pro snoubence chystáme svatby snů, patří ostrov Skopelos, Kos, Lefkada, Kefalonie a Zakynthos. Vybíráme pro vás ta nejkrásnější místa na světě – zapadlé pláže, zátoky, útesy, mola nebo kapličky. Proč Svatba trochu jinak? Protože svatba se dá prožít opravdu trochu jinak - v příjemném, slunném prostředí, bez stresu a zdlouhavých příprav a především Vaše svatba bude jen o Vás a pro Vás...

Historie naší svatební agentury

Organizací svateb na přání klientů se věnujeme od roku 2008. Za tuto dobu jsme získali řadu cenných zkušeností. Nejprve jsme se soustředili na pořádání svateb v České republice. K českým klientům se přidávaly zahraniční páry a odtud byl jen krůček ke svatbám v zahraničí. Od roku 2012 organizujeme svatby pouze v Řecku.

Svatba na klíč podle přání           

Součástí organizace svateb v Řecku je zajištění kompletního servisu nebo-li svatba na klíč. Připravili jsme pro vás svatební balíčky, z nichž si můžete vybrat takové, které vyhovují vašim představám. Kromě nezbytných administrativních a organizačních záležitostí spojených se svatbou v zahraniční, zajišťujeme i ubytování a dopravu (zájezd si ale můžete pořídit i samostatně například přes svoji oblíbenou cestovní kancelář). V Řecku zajišťujeme snoubencům kompletní svatební servis - schůzku s koordinátorkou v místě obřadu a kompletní organizaci celého svatebního dne včetně koordinace dodavatelů jako fotograf, vizážistka, floristka a jiné. Koordinátor je snoubencům k dispozici i druhý den na úřadě při vyzvednutí oddacího listu. Veškeré plánování svatby probíhá v ČR. Do Řecka tedy snoubenci odjíždí s harmonogramem svatby sestaveným na základě jejich požadavků. Svatby v Řecku pro nás zajišťují naše svatební koordinátoři, nikoliv delegáti. Koordinátoři žijí v destinacích celoročně, mají na organizaci svatby dostatek času a znají místní prostředí a jazyk.

Organizujeme tyto svatby

Kde můžete mít svatbu

Na každém ostrově nabízíme 5-7 svatebních destinací - ta nejkrásnější místa, která jsou jako stvořená pro svatbu. Patří mezi ně romantické útesy, pláže nebo kapličky. Svatbu můžete mít ale i na lodi, na soukromém ostrůvku nebo na útesu z kultovního filmu Mamma Mia. Nabízíme svatby i na nejznámější pláži Řecka -pláži Navagio. Vybírat můžete z nabídky nejkrásnějších řeckých ostrovů. Napište si o aktuální katalog svatebních destinací.

Svatby trochu jinak jsou tu pro vás!

Víme, že svatba je jedním z nejvýznamnějších dnů v našich životech. Proto přípravě a organizaci svateb věnujeme maximální péči a pozornost. Zajišťujeme pro vás kompletní svatební servis. Vy se nemusíte o nic starat. Pouze si užijete svůj svatební den naplno – bez stresu a únavné organizace. Přenechejte organizaci vašeho svatebního obřadu v zahraničí naší agentuře. Společně naplánujeme svatbu snů, kterou pro vás s láskou a péčí zorganizujeme. Neomezené svatební konzultace jsou pro nás samozřejmostí - čím více budeme společně komunikovat o Vašich představách a možnostech, tím přesnější náš postup v organizaci je. Osobní schůzka není v dnešní technologicky pokročilé době nutná. S klienty komunikujeme také po telefonu, e-mailu nebo využíváme Skype.

 

Svatby v Řecku

 

Svatby v ČR

 

Svatební agentura Svatba trochu jinak - organizace svateb v Řecku a na Kypru
© Všechna práva vyhrazena Svatba v Řecku a na Kypru

tel.: 773 200 703email: info@svatbatrochujinak.cz tvorba webových stránek