„užijte si svůj velký den a ostatní nechte na nás“


úvodní » Blog » Svatba v Řecku » Svatba na lodi v zahraničí: Žhavá novinka 2015


Svatba na lodi v zahraničí: Žhavá novinka 2015

Milujete plavbu lodí? Užíváte si rádi šplouchání vln, volání dálek a západ slunce, který je na širém moři prostě jedinečný? Proč si právě na lodi neslíbit lásku a věrnost na celý život? Svatby na lodi jsou v kurzu a poskytují jedinečný zážitek, na který budete vzpomínat celý život.

Proč svatba na lodi?              

Mnoho snoubenců touží po jedinečné svatbě, kterou si naplno užijí. Touží po zážitku, na který budou vzpomínat po celý život. Svatbu je přitom možné realizovat na jedinečných místech v tuzemsku i v zahraničí. Nádherný zážitek poskytuje žhavá novinka pro rok 2015 – svatba na lodi.

Určená přitom není jen pro dobrodruhy, kteří touží po adrenalinu, jak by se na první pohled mohlo zdát. Svatba na lodi silný romantický rozměr. Jen si to představte: ve svatebním oblečení vstupujete na loď, která je slavnostně vyzdobená, a to jen kvůli vám. Slunce se pomalu dotýká obzoru a na obloze čaruje nádherné barevné obrazce. Odplouváte od břehu a symbolicky se tak vydáváte na společnou cestu životem. Ano. Svatbu na lodi je možné pojmout třeba i jako rituál vstupu do společného života.

Svatba na lodi má mnoho podob

Každý z nás touží po něčem jiném. Někdo si pod svatbou na lodi představuje luxusní jachtu, která nabídne jedinečný komfort a po svatebním obřadu poskytne i dostatek prostoru pro svatební večeři nebo hostinu.

Z konkrétní nabídky vám můžeme představit třeba následující možnost. Jde o svatbu na motorové jachtě se dvěma palubami, barem, třemi toaletami a klouzačku, na kterou se vejde až 130 lidí. Toto řešení ocení snoubenci, kteří touží po větší svatbě a luxusu.

Obřad na jachtě probíhá přímo na palubě a pro nezapomenutelný zážitek je možné zvolit hned z několika variant plateb – celodenní, dvouhodinovou nebo si můžete užít večerní plavbu s grilováním na panenské pláži, která je dostupná právě jen na lodi a poskytuje dostatek soukromí.

Svatba na lodi v romantické zátoce

Jiní snoubenci dají raději přednost romantické loďce, kde budou jen oni a oddávající. Nechají se na vlnách odvést do romantické zátoky, kde si nerušeně slíbí lásku na celý život a užijí si kouzlo okolní přírody. Hostinu mohou třeba pojmout jako piknik na pláži.

Svatba na lodi na sebe může vzít mnoho podob. Záleží jen na vašich přáních a představách. Nebojte se je nám přednést. Nesplněná zůstávají jen nevyřčená přání.

 Svatba na lodi

Svatba na lodi, Řecko

Svatební agentura Svatba trochu jinak - organizace svateb v Řecku a na Kypru
© Všechna práva vyhrazena Svatba v Řecku a na Kypru

tel.: 773 200 703email: info@svatbatrochujinak.cz tvorba webových stránek