„užijte si svůj velký den a ostatní nechte na nás“


úvodní » Blog » Svatba v Řecku » Svatba v Řecku v olivovém háji. Představujeme novinku roku 2017!


Svatba v Řecku v olivovém háji. Představujeme novinku roku 2017!

Olivová ratolest symbolizuje mír, smíření, radost a klid. Když vstoupíte do olivového háje, pohltí vás jeho jedinečná a neopakovatelná atmosféra. Je to skvělé místo pro svatební obřad, který se nese ve stále oblíbenějším rustikálním stylu. Takový je trend pro letošní rok!

Novinkou naší svatební agentury pro rok 2017 jsou svatby v Řecku v olivovém háji ve stylu rustic. Svatby v přírodním neboli rustikálním stylu jsou aktuálně velkým trendem, proto jsme pro vás vedle svateb u moře, kapliček nebo na lodi připravili právě svatby v olivovém háji. Svatby v Řecku v olivovém háji organizujeme na ostrově Zakynthos a Kos.

Rustikální svatba v přírodním stylu

Přírodní styl svateb se nese ve znamení jednoduchosti. Ve výzdobě dominují barvy, jako je hnědá, smetanová, čokoládová, bílá, latté nebo zelená. Při dekoraci se používají přírodní materiály, režné látky, juta, jutové stuhy a sáčky, dřevěná srdíčka, provázky, ale i tradiční karty nebo skleněné dekorace.

Při výzdobě olivového háje a oltáře, u něhož probíhá obřad, lze využít láhve zavěšené na stromech, lucerničky nebo dřevěné dekorace. Používají se čerstvé květiny naaranžované ve džbánku a místo ubrusu je přes stůl přehozena krajka.

Olivový háj, nevěsta a ženich

Nevěstiny vlasy mohou být ozdobené olivovou ratolestí, což ladí především se svatebními šaty v antickém stylu. Ženich může obléknout tradiční oblek, ale vhodné jsou například i plátěné kalhoty nebo režná košile zdobená olivovou snítkou.

Olivy nebo olivové ratolesti jsou typickou dekorací, která může v různých obměnách provázet nejen obřad, ale také svatební hostinu. Ta může probíhat přímo v olivovém háji. Například svatební dort mohou zdobit olivové ratolesti. Jídlo na rustikální svatbě pochopitelně není přezdobené, ale zhotovené ve stylu rustikálního minimalismu. Na svatební tabuli se může objevit chléb s olivami a pochopitelně různé druhy oliv. Zajímavé jsou také černé tabulky popsané křídou, které informují o pokrmech, nebo menu napsané na přírodním papíru.

Klid a stín v olivovém háji

Svatba v Řecku v rustikálním stylu v olivovém háji přináší snoubencům klid, soukromí a žádoucí stín, který nevěstu se ženichem i případné svatebčany ochrání před silným řeckým sluncem. I proto jsou olivové háje vyhledávaným místem pro svatby.

Svatba v olivovém háji rozšiřuje v roce 2017 nabídku svateb v zahraničí, které zajišťuje naše svatební agentura. 

Svatba v Řecku v olivovém háji

Svatební agentura Svatba trochu jinak - organizace svateb v Řecku a na Kypru
© Všechna práva vyhrazena Svatba v Řecku a na Kypru

tel.: 773 200 703email: info@svatbatrochujinak.cz tvorba webových stránek