úvodní » Svatba v Řecku » Novinky


Novinky

Připravujeme pro vás nové svatební destinace, kde si můžete říct své ,,ANO".

Pro rok 2024 zařazujeme do nabídky ostrov KORFU. Svatba na Korfu je právně platná pouze s podpisem na radnici v dopoledních hodinách. Díky tomu, může proběhnout svatba právně neplatná v odpoledních hodinách na jakémkoliv místě na Korfu. Ať už si vyberete pláž, útes, olivový háj, dokonce i hrady a zámky jsou na Korfu k dispozici pro vaší svatbu. Vaše svatba na Korfu může proběhnout i ve vilce, kterou si pronajmete pro svojí dovolenou. Korfu patří k nejzelenějším ostrovům Řecka. Korfu je unikátní, protože se zde prolíná řecká, britská a benátská architektura. Díky tomu je Korfu opravdu jedinečný ostrov. 

Svatba v Řecku na ostrově Korfu Svatba na ostrově Korfu  Svatba na Korfu 

Pro rok 2021 zařazujeme do nabídky několik novinek. Nově organizujeme svatby na Kypru. Na ostrově lásky, kde se zrodila bohyně Afrodita si můžete říct své ANO již od května 2021. V nabídce máme nádherné svatební lokality. Kapličky, útesy, mola, altány, pláž na soukromém ostrůvku a dokonce focení na známém LOVE BRIDGE - mostě lásky. 

Svatba na ostrově Kypr Svatba Kypr Svatba na Kypru 

 

Novinkou pro rok 2020 jsou svatby na Skopelosu nad kapličkou Saint Athanasios v hlavním městě Skopelos Town – Chora. Obřad se koná na terase s úchvatným výhledem na celé městečko a záliv. Focení je možné v místě svatby a v přilehlých uličkách, kde jsou domy v typickém modro- bílém stylu. Po domluvě je možné focení i na pláži, která je nedaleko. Moc hezká lokalita. Doporučujeme snoubencům, kteří si chtějí naplno vychutnat řeckou atmosféru.

Svatba u kapličky Skopelos Svatba na Skopelosu  Svatba v Řecku, Skopelos

 

 Pro rok 2019 nabízíme novou svatební destinaci na ostrově Skopelos

 Na ostrově SKOPELOS Vám nabízíme obřad na terase soukromé vily s nádherným výhledem na celé pobřeží. Vila je umístěna na útesu přímo u cesty ke kapličce Agios Ioannis známou z filmu Mamma Mia. Vila patří soukromému majiteli, takže v době Vašeho svatebního obřadu budete mít vilku pronajatou jen pro sebe. Je tak zaručeno naprosté soukromí! Výhled z terasy je naprosto úchvatný!Tato svatební destinace Vám nabízí opravdovou romantiku v naprostém soukromí. 

Svatba na ostrově Skopelos Svatba na řeckém ostrově Skopelos Svatba na Skopelosu, Řecko
       

Pro rok 2018 nabízíme nové svatební destinace na ostrovech Zakynthos a Kos

Na ostrově ZAKYNTHOS a KOS nově nabízíme svatby v olivovém háji ve stylu rustic. Svatba v přírodním stylu je velkým trendem současných svateb. Tento styl je známý pro svou jednoduchost. Při dekoraci vévodí přírodní barvy jako hnědá, čokoládová, latté, smetanová, bílá, zelená, režná. Využívají se doplňky jako juta, pytlovina, jutové stuhy, režné doplňky a sáčky, dřevěná srdíčka, provázky, krajky, krajkové stuhy a šerpy, skleněné a přírodní dekorace. Mezi další prvky patří závěsné lahve na stromech, lucerničky a čerstvé květiny ve džbánech. Místo ubrusu je použita krajka. Typickou dekorací pro rustic styl jsou olivy. V  háji je zajištěn obřadní stolek v přírodních barvách vč. doplňků ve stylu rustic. Poplatek za pronájem prostor je 150 euro nad rámec balíčků služeb. Je zde zajištěno soukromí.

Svatba v olivovém háji Svatba v Řecku v rustic stylu Svatba v olivovém háji

[Přeskočit navigaci]

Mám zájem o zaslání svatebního katalogu

Svatební agentura Svatba trochu jinak - organizace svateb v Řecku a na Kypru
© Všechna práva vyhrazena Svatba v Řecku a na Kypru

tel.: 773 200 703email: info@svatbatrochujinak.cz tvorba webových stránek